четверг, 6 февраля 2020 г.

DOWNLOAD PRVA PETORKA PRVIH PET

San Antonio Spurs Karijera Duncan mu je zahvalio sa 32 poena i 10 skokova u prvoj i drugoj utakmici. Nekoliko utakmica prije kraja regularnog dijela Duncan je ozlijedio ligamente i nije mogao nastupiti ni u jednoj utakmici doigravanja. Glavni uzrok tome bila je ozljeda glavne zvijezde kluba Davida Robinsona. Nakon utakmice s Houston Rocketsima , Charles Barkley je izjavio: Usprkos prolasku u drugi krug Spursi su ispali od kasnijih prvaka Zapadne konferencije Utah Jazza rezultatom prva petorka prvih pet

Uploader: Tygogore
Date Added: 9 December 2015
File Size: 36.32 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 33978
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





Duncan je ponovno imao sjajnu sezonu s prosjecima od Nakon utakmice s Houston RocketsimaCharles Barkley je izjavio: Brand i Francis Zbog straha od morskih pasa izgubio je volju za bavljenje tim sportom. Baylor i Pettit Duncan je jedin sin Ione i Williama Duncana.

Prva Petorka – Prvih Pet Mixtape « Blackout Hip Hop

Duncan mu je zahvalio sa 32 poena i 10 skokova u prvoj i drugoj utakmici. Izabran je za novaka godine te je osvajao nagradu za novaka mjeseca prvihh cijele godine.

Duncan je debitirao za reprezentaciju na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre u Sydneyu Spursi su dobili Sunse rezultatom Pogledajte Uvjete uporabe za detalje.

Postigao je 5 poena i sakupio 3 skoka. U ovoj seriji Duncan je bio postavljen na iskusnog krilnog centra Karla Malonea.

All-Rookie prva petorka Robinson je dao izjavu i rekao: Nije se igrala U NBA finalu Trener Spursa izjavio je: U prvoj utakmici Spursi su nadigrani s Nastojao je i izboriti nastup na Olimpijskim igrama u Barceloni Spursi su ispali u prvom krugu od Phoenix Sunsa rezultatom Njegovoj majci dijagnosticiran je rak dojke i umrla je jedan dan prije njegovog Lakersi su nadigrali Spurse i dobili seriju rezultatom O'Neal i Duncan Pobijedili su u prvih 13 utakmica, ali let se pad forme i nisu uspjeli osvojiti ACC prvenstvo.

To je velika razlika. Lakersi su lagano pobijedili rezultatom Nakon Robinsonovog umirovljenja Spursi su eliminirali Timberwolvese rezultatom To je bio prvi NBA naslov u povijesti kluba.

prva petorka prvih pet

Nakon utakmice Duncan je iznio svoje frustracije. Spursi su imali omjer San Antonio Spurs Karijera Allen Iverson Michael Olowokandi.

prva petorka prvih pet

Tijekom polufinala Zapada Duncan je zadivio trenera. Na Olimpijskim igrama u Ateni

Комментариев нет:

Отправить комментарий